onze vzw

combo youth academy

Combo Youth Academy is een dynamische vzw die zich toelegt op het bieden van maatschappelijke, persoonlijke en sociale meerwaarde binnen diverse gemeenten, steden en instanties. Met een toegewijd team streven we ernaar om jongeren te ondersteunen en te inspireren, hen te helpen groeien en bloeien in een inclusieve en ondersteunende omgeving.

onze visie

Wij streven naar een wereld waarin alle jongeren de kans krijgen om te bloeien, ongeacht hun achtergrond of omstandigheden. Door middel van educatie, mentoring, en community-building, streven we naar een samenleving waarin diversiteit wordt gevierd en waarin iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar volledige potentieel te bereiken.

Onze missie is om jongeren te empoweren en hen te helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun potentieel. We geloven in het creëren van kansen en het bieden van ondersteuning op maat, zodat jongeren kunnen gedijen en bijdragen aan een positieve verandering in de samenleving.

wat we doen

onze activiteiten

1. Educatieve programma's

We bieden diverse educatieve programma’s aan die jongeren helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden, het vergroten van hun kennis en het ontdekken van hun passies.

2. Mentoring en ondersteuning

Onze mentoren staan klaar om jongeren te begeleiden en te ondersteunen op hun levenspad, hen aan te moedigen en te inspireren om hun doelen na te streven.

3. Community-building

We organiseren activiteiten en evenementen die jongeren de kans bieden om elkaar te ontmoeten, verbindingen te leggen en een ondersteunend netwerk op te bouwen.

begeleiding buiten de ring

Vechtsporttrainingen
Bij Combo Youth Academy bieden we dagelijks vechtsporttrainingen aan als onderdeel van ons programma. Door middel van vechtsporten zoals boksen, grappling of kickboksen leren jongeren niet alleen fysieke vaardigheden, maar ook belangrijke levenslessen zoals discipline, doorzettingsvermogen en respect voor anderen.
Naast vechtsporttrainingen bieden we ook huiswerkbegeleiding aan om jongeren te ondersteunen bij hun academische groei. Ons team van begeleiders staat klaar om te helpen bij het begrijpen van moeilijke concepten, het maken van huiswerk en het voorbereiden op examens.
Wij geloven in de kracht van het gezin en bieden daarom ook gezinsbegeleiding aan. Onze professionals werken samen met gezinnen om uitdagingen aan te pakken, communicatie te verbeteren en een ondersteunend thuisomgeving te creëren waarin jongeren kunnen gedijen.

Netwerken en interacties

Bij Combo Youth Academy geloven we sterk in de kracht van interactie en netwerken tussen onze leden en de bredere gemeenschap. Door onze diverse groep leden, variërend van zelfstandigen en professionals tot leerkrachten en arbeiders met een schat aan ervaring, samen te brengen, creëren we waardevolle kansen voor persoonlijke en professionele groei.

voordelig netwerken

De interactie tussen onze leden en onze diverse netwerken biedt voordelen voor beide partijen. Jongeren krijgen de kans om te leren van ervaren professionals en mentors, terwijl de meer ervaren leden nieuwe perspectieven en frisse ideeën kunnen opdoen. Dit leidt tot waardevolle connecties en mogelijkheden voor groei en samenwerking binnen en buiten onze gemeenschap.

Samen trainen en ideeën uitwisselen

Door samen te trainen en ideeën uit te wisselen, ontstaat er een unieke synergie waarin verschillende generaties hun waarde kunnen tonen. Onze leden worden aangemoedigd om hun kennis, ervaring en vaardigheden te delen, waardoor er een vruchtbare omgeving ontstaat voor leren en ontwikkeling.

elke generatie laat zijn meerwaarde zien

Door de interactie tussen verschillende generaties aan te moedigen, erkennen we de unieke waarde die elke generatie te bieden heeft. Jongeren brengen frisse energie, innovatieve ideeën en een nieuwe kijk op de wereld, terwijl oudere leden waardevolle ervaring, wijsheid en begeleiding bieden. Samen vormen ze een dynamische en inspirerende gemeenschap die gedijt op diversiteit en samenwerking.
one nation, one family

#JOINTHEPACK

Iedereen die zich bij ons aansluit maakt deel van The Pack. Het staat voor samenhorigheid en gelijkheid. The Pack is een gemeenschap van sporters die zich wilt ontwikkelen op fysiek, mentaal en sociaal vlak.
training
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
combo youth academy
-16
18u
18u
18u
12u30
kickboksen 16+
19u
19u
19u
20u
boksen 16+
20u30
20u30
20u30
20u
boksen basics 16+
18u
18u
fightness 16+
19u
19u
19u
women's only 16+
20u
20u
11u
11u
open gym 16+
22u - 00u
17u - 00u
22u - 00u
17u - 00u
22u - 00u
training
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
combo youth academy
-16
18u
18u
18u
15u
grappling 16+
18u
18u
10u
13u
boksen 16+
20u30
20u30
20u30
16u
kickboksen 16+
19u
19u
19u
16u
fight2dance 16+
12u
18u
Women's only 16+
20u
20u
19u
open gym
23u
17u
23u
17u
23u