over ons

het pad naar overwinning met combonation

a fighting state of mind

In een wereld die ons voortdurend uitdaagt, zowel persoonlijk als professioneel, kan het vinden van de kracht om obstakels te overwinnen en onze doelen te bereiken ontmoedigend lijken. Echter, binnen de wereld van sport, met name boksen, ligt een schat aan wijsheid en technieken die toegepast kunnen worden in ons dagelijks leven. Hier komt het Fighting State of Mind programma van ComboNation om de hoek kijken, dat een unieke mix biedt van fysieke training en mentale veerkracht om individuen te helpen hun volledige potentieel te ontsluiten.

mentale weerbaarheid

Onder leiding van een coach die zijn vaardigheden en mindset heeft verfijnd in de bokswereld, is het programma van ComboNation ontworpen om discipline, veerkracht en een winnaarsmentaliteit bij de deelnemers te bevorderen. Puttend uit persoonlijke ervaringen en trainingsmethoden, inspireert de coach anderen om uitdagingen rechtstreeks aan te gaan en sterker dan ooit tevoren tevoorschijn te komen.

De kern van de filosofie van ComboNation is de overtuiging dat ware succes niet alleen voortkomt uit fysieke kracht, maar ook uit mentale weerbaarheid en teamwork. Deelnemers leren hun innerlijke kracht te benutten, hun angsten te confronteren en ambitieuze maar haalbare doelen te stellen. Door een combinatie van intensieve trainingen, strategische oefeningen en motiverende sessies worden individuen uitgerust met de tools die ze nodig hebben om zowel binnen als buiten de ring uit te blinken.

een heldere geest

Het Fighting State of Mind programma neemt de principes van boksen – focus, vastberadenheid en aanpassingsvermogen – en past ze toe op situaties in het echte leven. Deelnemers ontdekken hoe ze kalm kunnen blijven onder druk, kunnen herstellen van tegenslagen en kunnen gedijen in competitieve omgevingen. Of ze nu een professionele uitdaging of een persoonlijke hobbel tegenkomen, het programma leert individuen om elke situatie te benaderen met een heldere geest en onwrikbaar vertrouwen.

Een van de belangrijkste onderdelen van het programma van ComboNation is de nadruk op teamwork en kameraadschap. Net zoals boksers vertrouwen op hun trainers en trainingspartners voor ondersteuning, leren deelnemers aan het Fighting State of Mind programma het belang van samenwerking en wederzijdse aanmoediging. Door een gevoel van gemeenschap te koesteren, creëert het programma een omgeving waarin individuen elkaar naar nieuwe hoogten kunnen duwen en elkaars overwinningen kunnen vieren.

A Fighting State Of Mind doesn’t mean you have to fight for everything, It means you have to THINK about everything you fight for

holistische groei

Wat ComboNation onderscheidt, is de toewijding aan holistische groei. Terwijl fysieke fitheid zeker een hoeksteen van het programma is, wordt er evenveel belang gehecht aan mentaal en emotioneel welzijn. Deelnemers worden aangemoedigd om een positieve mindset te cultiveren, zelfbewustzijn te ontwikkelen en gezonde gewoonten te creëren die hun algehele succes en geluk ondersteunen.

zegevieren binnen en buiten de ring

Door het Fighting State of Mind programma bouwen individuen niet alleen kracht en veerkracht op, maar cultiveren ze ook een gevoel van doel en voldoening. Door de lessen van het boksen – discipline, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen – te omarmen, worden deelnemers in staat gesteld obstakels te overwinnen, hun doelen te bereiken en leiders te worden in hun eigen leven.

In een wereld waar uitdagingen talrijk zijn en succes vaak wordt gemeten aan iemands vermogen om zich aan te passen en vol te houden, biedt het Fighting State of Mind programma van ComboNation een baken van hoop en empowerment. Met de begeleiding van een toegewijde coach en de steun van een gemeenschap verenigd door een gedeelde visie, kunnen individuen hun volledige potentieel ontketenen, zowel binnen als buiten de ring.
one nation, one family

#JOINTHEPACK

Iedereen die zich bij ons aansluit maakt deel van The Pack. Het staat voor samenhorigheid en gelijkheid. The Pack is een gemeenschap van sporters die zich wilt ontwikkelen op fysiek, mentaal en sociaal vlak.
training
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
combo youth academy
-16
18u
18u
18u
12u30
kickboksen 16+
19u
19u
19u
20u
boksen 16+
20u30
20u30
20u30
20u
boksen basics 16+
18u
18u
fightness 16+
19u
19u
19u
women's only 16+
20u
20u
11u
11u
open gym 16+
22u - 00u
17u - 00u
22u - 00u
17u - 00u
22u - 00u
training
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
combo youth academy
-16
18u
18u
18u
15u
grappling 16+
18u
18u
10u
13u
boksen 16+
20u30
20u30
20u30
16u
kickboksen 16+
19u
19u
19u
16u
fight2dance 16+
12u
18u
Women's only 16+
20u
20u
19u
open gym
23u
17u
23u
17u
23u