Women only

Combo Women Only

De ultieme workout tijdens onze women-only lessen

In onze boksclub te Lier bieden we speciale lessen aan, exclusief voor vrouwen – Combo Women Only!

Deze opwindende trainingen combineren vechtsport, zoals kickboksen, met een uitdagende full-body workout. Ons doel is om jou fit te laten voelen en tegelijkertijd plezier te hebben!

Een unieke mix van trainingen

Onze women-only lessen zijn zorgvuldig ontworpen en omvatten verschillende trainings technieken die perfect samengaan met de vechtsport.

Naast het werken aan kracht en cardio, leer je waardevolle zelfverdedigingsvaardigheden. Onze gestructureerde trainingsschema’s bieden jou als vrouw een leuke en sportieve manier om jouw algehele fitheid en weerbaarheid te vergroten.

Professionele begeleiding door vrouwelijke coaches

Onze Combo Women-Only Kickbokslessen, geschikt voor beginners en gevorderden, worden gegeven door ervaren vrouwelijke coaches. Zij leggen de focus op het aanleren van boks- en kickbokstechnieken, zoals stoten en trappen. Geniet van schaduwboksen, voetenwerk, bokszaktraining, trapkussens en persoonlijke aandacht om jezelf te verbeteren. Daarnaast bevinden zich in de rest van het gebouw geen mannen.

Boksen en kickboksen zijn niet alleen geweldige workouts, maar ook ideale uitlaatkleppen die je mentaal sterker maken terwijl je leert jezelf te verdedigen. Intensieve

Workouts voor maximale resultaten

Onze Combo Women Only Intense lessen tillen je fitness naar een hoger niveau! Naast het boksen en kickboksen, richten we ons ook op kracht, uithoudingsvermogen en cardio. Elke sessie biedt een gevarieerde mix van inspirerende workouts, zoals fitness, crossfit, functional training en circuit training.

Ervaar interval trainingen zoals HIIT, EMOM en AMRAP voor een boost in je energie en uithoudingsvermogen. Je bouwt kracht en uithoudingsvermogen op met behulp van je eigen lichaamsgewicht, weerstandsbanden, en trainingsgewichten zoals kettlebells, weight bars, wall balls en battle ropes.

De andere helft van de Combo Women Only Intense trainingssessies omvat uitdagende bokszaktrainingen, waarbij je conditie en uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld met diverse bokszakoefeningen, samengesteld door ons deskundige team.

Word lid van onze Women-Only community!

Bij onze boksclub in Lier heten we alle vrouwen van harte welkom om deel te nemen aan onze Combo Women Only lessen. Ontdek een inspirerende en ondersteunende omgeving waar je zowel fysiek als mentaal kunt groeien.

Schrijf je vandaag in voor een gratis proefles en ervaar zelf de empowering Women-Only trainingen!