Uitpas

ComboNation – Uitpas

Ontdek de voordelen van onze samenwerking met de Uitpas

Bij ComboNation zijn we verheugd om onze samenwerking met de Uitpas aan te kondigen, want met deze kaart wordt deelname aan onze jeugd bokslessen en activiteiten nog toegankelijker en voordeliger, ongeacht waar je vandaan komt.

Als trotse partner van de Uitpas zijn we vastbesloten om hoogwaardige trainingen te combineren met speciale kortingen en unieke aanbiedingen voor jongeren in diverse gemeenschappen.

Waarom de Uitpas?

De Uitpas is dé sleutel tot een wereld van mogelijkheden in verschillende steden en gemeenten. Het is een kaart die deuren opent naar culturele en sportieve avonturen, en bij ComboNation begrijpen we dat de jeugd van vandaag de sportsterren van morgen zijn.

Daarom hebben we ons aangesloten bij dit geweldige initiatief, zodat jongeren in verschillende gemeenschappen de kans krijgen om op een betaalbare manier betrokken te raken bij de spannende wereld van het boksen.

Onze toewijding aan jongeren

Bij ComboNation streven we ernaar om niet alleen uitstekende bokstrainingen aan te bieden, maar ook om de jeugd te inspireren en te ondersteunen in hun sportieve reis. Dankzij de Uitpas kunnen we dit doel nog beter verwezenlijken.

We bieden speciale kortingen op onze jeugdlessen en organiseren unieke evenementen en aanbiedingen exclusief voor Uitpas-houders, ongeacht waar ze wonen.

Word lid van ComboNation

Ben je klaar om deel uit te maken van een boksgemeenschap die om jou geeft? Sluit je aan bij ComboNation en ontdek hoe wij jouw sportieve reis naar succes kunnen verrijken.

Met de Uitpas wordt de weg naar boksen nog toegankelijker, betaalbaarder en leuker dan ooit tevoren, ongeacht waar je vandaan komt. Samen met jou willen we bouwen aan een gezondere en sportievere toekomst voor de jeugd in verschillende gemeenschappen. Kom langs en doe mee!