Open gym

Open Gym

Ontdek de vrijheid van onze open gym – train op jouw eigen tempo bij onze boksclub

Bij onze bruisende groepslessen stopt het plezier niet! In onze boksclubs te Lier en Hoboken bieden we een speciale Open Gym aan, zodat je op eigen tempo je eigen training routine kunt volgen.

Train zelfstandig in een professionele omgeving

Onze Open Gym is de ideale gelegenheid om zelfstandig te trainen in een goed uitgeruste en professionele omgeving. Of je nu een ervaren bokser bent of net begint, onze faciliteit biedt alles wat je nodig hebt om je vaardigheden te verbeteren en jezelf uit te dagen.

Met toegang tot onze boksring, bokszakken, gewichten en andere trainingsapparatuur kun je je eigen trainingsschema volgen en je technieken aanscherpen. In onze boksclub heerst een vriendelijke en ondersteunende sfeer, waardoor je je direct thuis zult voelen terwijl je jezelf uitdaagt en groeit als bokser.

Professionele begeleiding

Onze trainers staan altijd klaar om advies te geven en je te begeleiden tijdens de Open Gym-sessies. Ze delen graag hun expertise en tips om je training naar een hoger niveau te tillen. Bovendien biedt de Open Gym je de mogelijkheid om te sparren met andere gemotiveerde boksers, wat zorgt voor een uitdagende en inspirerende trainingservaring.

Flexibiliteit en vrijheid

Of je nu je techniek wilt verbeteren, aan kracht en conditie wilt werken, of gewoon wilt genieten van een intensieve bokstraining, onze Open Gym biedt de vrijheid en flexibiliteit die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Sluit je aan bij onze boksclub voor onze spannende groepslessen en blijf daarna hangen voor de Open Gym. Hier kun je trainen op jouw eigen tempo, gelijkgestemde boksers ontmoeten, en genieten van de passie voor de bokssport die onze club te bieden heeft.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens onze Open Gym-sessies! Kom langs in onze gym te Lier of Hoboken en ontdek hoe je jezelf kunt uitdagen en groeien als bokser in een ondersteunende en motiverende omgeving.