Combo Youth

Combo Youth

(Kick)boksen voor coole kids vanaf 10 jaar!

Bij ons draait alles om actie, plezier en ontwikkeling. Onze boeiende groepslessen zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 10 jaar die interesse hebben in boksen en hun motorische vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Met twee professioneel uitgeruste gyms, een in Lier en een in Hoboken, bieden we lessen op beide locaties aan.

Beleef een avontuur vol energie!

We begrijpen dat jonge kinderen boordevol energie zitten, en bij ons kunnen ze die energie op een positieve en leuke manier uiten. Onze bokslessen bieden een stimulerende omgeving waarin ze zich volledig kunnen uitleven!

Ontwikkel boksvaardigheden met toptrainers

Onze ervaren trainers staan klaar om jonge boksers te begeleiden op hun avontuur. Ze leren niet alleen de coole boksbewegingen, maar zorgen er ook voor dat alles veilig en ondersteunend verloopt.

Samen groeien, samen sterker

Naast het leren van boksen, krijgen de kinderen waardevolle lessen in discipline en teamwork. In een positieve groepsdynamiek moedigen we hen aan om samen te werken, elkaar te steunen en langdurige vriendschappen te smeden.

Plezier met een bokstwist!

Onze groepslessen draaien niet alleen om boksen; we combineren het met sportieve activiteiten en spelletjes om de fun-factor te vergroten! Actief bezig zijn was nog nooit zo leuk!

Kom langs bij onze boksclub en ontdek de geweldige wereld van Combo Youth!

Hier ontwikkelen kinderen niet alleen hun motorische vaardigheden, maar beleven ze ook volop plezier tijdens het boksen en de sportieve activiteiten. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en laat jouw kind zijn of haar (boks)interesse ontdekken!