Combo Fightness

Combo Fightness

De perfecte mix van functional training en boksen/kickboksen

Welkom bij Combo Fightness: Functional Training en Boksen/Kickboksen in Lier en Hoboken.

Ontdek functional training

Functional training is gebaseerd op bewegingen en spieren die specifiek worden gebruikt bij boksen of kickboksen. Onze oefeningen omvatten weerstandsrekkers, wallballs, kettlebells, gewichten en lichaamsgewicht. Het beste van alles is dat onze trainingen voor iedereen toegankelijk zijn en volledig kunnen worden aangepast aan jouw niveau, leeftijd en gewicht.

Een veelzijdige sessie

Bij Combo Fightness kun je zowel in groepen als individueel deelnemen. Onze trainingen simuleren veelvoorkomende bewegingen uit het boksen en kickboksen, en we werken met een circuit van functionele oefeningen om jouw boks- en kickboksvaardigheden te verbeteren.

Versterk en verbeter

We maken gebruik van het pull, push, rotate en leg (benen) schema om een complete workout te bieden. Hierdoor train je niet alleen de grote spiergroepen, maar ook de kleine spieren, pezen en gewrichten, wat zorgt voor algehele versterking en flexibiliteit.

Bouw aan jouw fysieke gesteldheid

Combo Fightness is perfect om jouw fysieke gesteldheid te verbeteren en te onderhouden. Deze unieke combinatie helpt je niet alleen om in topvorm te blijven, maar tilt ook jouw boks- en kickboksvaardigheden naar een hoger niveau.

Schrijf je vrijblijvend in voor een proefles en ontdek de vele voordelen van Combo Fightness. Of je nu nieuw bent in de wereld van sport en fitness of een ervaren liefhebber, onze trainingen zijn voor iedereen geschikt. We kijken ernaar uit om samen met jou aan jouw sportieve doelen te werken!